Blog

Keep up to date with the latest news
Duurzame arbeidsorganisatie - Het Louis Bolk Instituut

Duurzame arbeidsorganisatie – Het Louis Bolk Instituut

Werken bij het Louis Bolk Instituut betekent gericht werken aan duurzaamheid en aan versterken van natuurlijke systemen. Onze activiteiten (onderzoek, advies en ontwikkeling) zijn erop gericht om doelgericht knelpunten te helpen oplossen in de duurzame landbouw en gezondheid en voeding.

Onze medewerkers waarderen de creatieve en innovatieve inhoud van een duurzame arbeidsorganisatie. Bovendien merken ze dat onze praktijkgerichte aanpak leidt tot oplossingen waarmee boeren, natuurorganisaties en bedrijven echt aan de slag kunnen. Als het gaat over de sfeer van onze organisatie, dan vinden medewerkers het prettig dat we informeel met elkaar omgaan, flexibel kunnen werken en goede arbeidsvoorwaarden hebben.

We zijn gevestigd in Bunnik, dat goed bereikbaar is met eigen of openbaar vervoer.

Voor vragen over vacatures en stageplaatsen kun je terecht bij de Managing Director, Klaas Berkhof (T: 0343-523860, E: k.berkhof@louisbolk.nl).

Het Louis Bolk Instituut is een onafhankelijk kennisinstituut dat al ruim 40 jaar kennis voor duurzame landbouw, voeding en gezondheid ontwikkelt. Drie schakels die sterk samenhangen en een integrale aanpak vergen. Wij werken aan het versterken van natuurlijke systemen en processen, of dat nu een agrarisch gebied is, een bedrijf, een patiënt of een stadswijk. Dat doen we samen met betrokkenen uit de praktijk (participatief) en daarbij werken we aan praktische en toepasbare resultaten. We zijn een pionier door vanuit samenhang te werken en vraagstukken in een groter geheel te plaatsen (systeembenadering). Zo dragen wij concreet bij aan gezondheid en vitaliteit, een veerkrachtig voedselsysteem en een duurzame leefomgeving