Over ons

Samenwerken aan de toekomst van morgen.

Ontdek hoe wij van duurzaamheid de norm maken aan de hand van onze missie en wat wij doen.

Onze missie.

Wij supporten werkgevers die een positieve impact (willen) hebben op het welzijn van de mens, natuur en welvaart. Ons doel is om de negatieve impact te verkleinen en de positieve impact te vergroten, zodat wij van duurzaamheid de norm kunnen maken.

Duurzaamheid is dynamisch. Het gaat om de lange termijn. Dit maakt het lastig om direct 100% duurzaam te zijn. De kracht zit in flexibiliteit: om open te staan voor verandering en ontwikkeling. Zo is het constant streven naar duurzaamheid direct gerelateerd aan langdurig succes.

Wat we doen.

Wij vergroten de kans op duurzame groei. Duurzame groei bevordert lange termijn succes voor zowel jouw bedrijf als de maatschappij.

Dit doen wij door het verbinden van werkgevers en werkzoekenden die duurzaam te werk willen gaan. Duurzaam werken houdt in dat je de levensbehoeften van de huidige generatie tegemoetkomt, zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen.

Werkgevers die hiernaar streven bieden wij een platform voor vacatures en bedrijfsprofielen. Op deze manier kunnen zij kandidaten aantrekken die hun visie delen. Werkzoekenden kunnen de vacatures en bedrijfsprofielen van deze werkgevers bekijken.

Kernwaarden.

Eerlijk

Alleen vanuit eerlijkheid kun je een duurzame samenwerking aangaan. Wees eerlijk over wat jouw intenties zijn, wees eerlijk over jouw verwachtingen en wees eerlijk over jouw capaciteit.

Balans

Mens, natuur en economie staan vaak tegenover elkaar, terwijl ze elkaar juist moeten versterken. Het is niet het een of het ander, in een duurzame wereld zijn deze allemaal verbonden en langdurig in balans.

Transformatie

We hebben al de manier waarop we dingen nu doen. Als we durven te veranderen kunnen we samen groeien.