Vacature plaatsen

Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. Op de nieuwe website wordt het mogelijk om zelf vacatures te beheren. Ook komt er de mogelijkheid om uitgebreider jouw bedrijf weer te geven.

 

Op de huidige website kan een vacatureplaatsing nog steeds via het onderstaande formulier of via de e-mail (info@duurzamevacaturebank.nl) ingediend worden.

In ons pakket ‘Standaard’ plaatsen wij één vacature op Duurzame Vacaturebank en Duurzaam Nieuws. Uw bereik is dan gemiddeld 3.000 unieke bezoekers per dag.

Als u achteraf als de vacature online staat nog iets gewijzigd wil hebben in de vacaturetekst kunt u een mail sturen naar info@duurzamevacaturebank.nl

  • Pakket ‘Standaard’ kost €125,- exclusief BTW. U krijgt:
    • duurzamevacaturebank.nl bereik gemiddeld 1.000 unieke  en 1.600 pageviews per dag.
    • duurzaamnieuws.nl bereik gemiddeld 2.000 unieke bezoekers p/d
    • TOTAAL unieke bezoekers in pakket ‘Standaard’ 3.000 p/d
Dit is geen verplicht veld. Als in de tekst een e-mail adres staat waar de sollicitaties naar toe kunnen, is dat voldoende.
Soms gaat uw opmaak verloren. Die wordt later door ons gecorrigeerd. Indien gewenst kunt u de originele tekst uploaden via de keuze 'Optioneel bestand met extra informatie voor de sollicitant. Wij hebben dan een voorbeeld.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Hier kunt u een bestand met extra informatie toevoegen dat de sollicitant kan raadplegen.