Maak je energie 100 procent groen

goede energie energieleverancier vandebron

Nu de energieprijzen dalen valt er ook weer wat te kiezen. Maar welke energieleverancier kies je dan? En waar kun je dan voor kiezen? Dat is meer dan je misschien zou denken. Lees verder.

Als je van energieleverancier wisselt, worden je stroom en gas door een ander bedrijf geleverd. Maar is dat dan ook andere energie? Soms wel, maar vaak zijn het gewoon dezelfde stroom en gas, die wat slimmer en goedkoper zijn ingekocht. Hoe groen die echt zijn en waar de energie vandaan komt is lang niet altijd even duidelijk. Dan valt er ook niet zoveel te kiezen.

Hoe zou jouw ideale energiebedrijf eruit zien?

Dat jouw ideale energiebedrijf je het laagst mogelijk tarief biedt is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar er is nog zoveel meer van belang. We willen allemaal zo snel mogelijk van de CO2-uitstoot af. We willen dus zo weinig mogelijk energie gebruiken en zoveel mogelijk zelf schoon opwekken. We willen isoleren en misschien een elektrische auto thuis opladen. En ja, als het zo kunnen, ook zelf kiezen waar onze groene stroom wordt opgewekt. Zo dicht mogelijk bij huis.

Dat energiebedrijf bestaat. Het heet Vandebron.

Energiebedrijf Vandebron heeft een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. De afgelopen jaren is vol ingezet op de opwek van écht groene stroom. Die wordt geleverd door Nederlanders met eigen zonnepanelen en windmolens. En jij kunt zelf kiezen van wie je die stroom koopt.

En daar blijft het niet bij. Als klant bij Vandebron word je ook geholpen met isoleren, zonnepanelen of elektrisch rijden. Met alles wat jouw energierekening laag en groen houdt.

Kiezen voor een groene toekomst

Dat is mooi allemaal, maar waar komt groene stroom vandaan als de wind niet waait? En de zon niet schijnt? Met die vraag start hoofdstuk 2 van de energietransitie: 100% groene energie, 100% van de tijd beschikbaar maken.

Ook jij kunt kiezen om daar bij te zijn.

Kies voor groene energie van de bron

Spreekt het je aan om volledig transparant zelf te kunnen kiezen waar jouw goede energie vandaan komt? En die geleverd krijgen tegen het best mogelijke tarief? Door een groene club waar je ook terecht kan voor hulp bij energie besparen en groen opwekken?

Stap dan nu over op goede energie Vandebron. Omdat je er kunt kiezen.

Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met onze partner Vandebron

Bron: Duurzaam Nieuws